OVER ONS

GRATIS Verzending vanaf €50,00

30 Dagen retour

100% Tevredenheidsgarantie

~

Beveiligde Betaalopties

Goede support

Toegewijde Ondersteuning

Goedendag en bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel! Mijn naam is Hans Geboers en ik ben de eigenaar van De Massage Specialist een specialistische webwinkel in massagespullen. Ons doel is simpel: je helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden.

In tegenstelling tot veel grote en onpersoonlijke retailers die alleen maar naar de cijfers kijken, proberen wij op je succes te focussen! Dat doen we niet alleen door het aanbieden van de beste producten, maar ook door te focussen op educatieve content. Zo bieden we je regelmatig nieuwe gedetailleerde omschrijvingen van onze producten waarin we de voor- en nadelen benoemen en maken we  uitgebreide blog’s waarin we je alles over het massage vak vertellen. Op deze manier kan je een doordachte keuze maken in de producten wat ervoor zal zorgen dat je een succesvolle masseur zal worden!

We begrijpen namelijk dat er best wel wat komt kijken in de keuze voor de juiste apparatuur. Echter hoef je als beginnende masseurs niet meteen meer dan € 500,- weg te leggen voor een goede massagetafel of massagestoel. Bij De Masssage Specialist denken we hierin met je mee. We bieden kwaliteitsproducten aan van merken die niet meteen in de hoogste prijsklasse zitten, maar focussen op het leveren van betaalbare producten die toch jarenlang mee zullen gaan en zeer comfortabel zijn. 

Duurzame producten

In de laatste jaren hebben we een ‘ik wil het nu’ mentaliteit voor onszelf gecreëerd. Veel bedrijven spelen hierop in door hun producten zo goedkoop mogelijk te produceren, waarbij de focus niet langer op kwaliteit ligt. Dit, in combinatie met flinke kortingen en snelle levering, stimuleert mensen om dingen te kopen die ze misschien niet echt nodig hebben. Helaas gaan deze producten in het algemeen niet lang mee en zien we vaak dat er na een paar maanden al geen gebruik meer van wordt gemaakt. Dit heeft uiteraard negatieve gevolgen voor het milieu en draagt bij aan onder andere de opwarming van de aarde.

Bij De Massage Specialist hebben we er van het begin van ons bestaan onze missie van gemaakt om kwaliteitsproducten aan te bieden. Het is ons doel om de juiste massageproducten voor iedere professional te kunnen aanbieden die vele jaren mee zullen gaan. Hierdoor zijn we misschien niet altijd de goedkoopste, maar weet je wel 100% zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Als er dan eens een keer wat aan de hand is, helpen we mee met het zoeken naar een oplossing.