5Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren om wat voor reden dan ook? Bij de Massage Specialist heb je altijd het recht je bestelling te annuleren of retourneren. Retourneren kan binnen 30 dagen. Nadat je een artikel retour hebt gemeld, heb je nogmaals 7 dagen om je bestelling retour te sturen.

We zijn ons bewust van de extra CO2-uitstoot bij de verzending van online bestellingen. Daarom hebben we er voor gekozen retourneren niet gratis te maken. In plaats van het zelf opnemen van de verzendkosten voor het terugsturen (zodat het kosteloos lijkt), houden we de prijzen van onze webshop lager en zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor rekening van de klant. Zo nodigen we je uit om bewuster te kopen.

Let op: enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Lees over de kosten van het retourneren onder aan deze pagina

Voor de afhandeling van het retourneren neemt u contact met ons op via de mail of telefonisch, dan krijgt u van ons een retour label. Als wij de spullen binnen krijgen wordt het gecontroleerd. Als alles goed is krijg u uw geld binnen een paar dagen terug gestort. De verzendkosten worden daarmee verrekend.

Retour aanmelden

info@demassagespecialist.eu  Tel: 0619088825

Tarieven retourneren (verzendkosten)

Nederland

  • Tarief brievenbuspakket (PostNL) – €4.95
  • Tarief normaal pakket (DHL, tot 10kg) – €6.95
  • Tarief zwaar pakket (DHL, tot 20kg) – €8.00
  • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) – €12.70 (het tarief voor alle massagetafels)

Belgie

  • Tarief normaal pakket (PostNL, tot 20kg) – €9.75
  • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) – €13.95 (het tarief voor alle massagetafels)

Wat zijn de voorwaarden van het retourneren?

In principe krijg je, wanneer je het artikel dat je hebt besteld in originele staat met de originele verpakking terugstuurt, altijd het volledige aankoopbedrag – de verzendkosten terug. Als dit niet zo is, dan zijn wij helaas genoodzaakt slechts een deel van het aankoopbedrag terug over te maken. Hoe hoog het percentage zal zijn, hangt af van de prijs en de staat van het product. Zie voor meer informatie het onderstaande overzicht. De genoemde percentages zijn richtlijnen. Uiteraard maken wij gewoon 100% van het aankoopbedrag terug over bij verzendschade bij aflevering.

Constatering

Prijs Tot  50

Prijs € 50 tot € 150

Prijs Vanaf €150

Zonder originele verpakking

35%*

50%*

50%*

Missende Accessoire(s)

25%

35%

50%

Licht beschadigd

25%

35%

50%

Zwaar beschadigd

niet mogelijk

niet mogelijk

niet mogelijk


** Bij extreme schade behouden wij het recht om een groter bedrag in mindering te brengen.

  1. Bij meerdere missende accessoires behouden wij ons het recht wij een hoger bedrag in te houden.
  2. Voorbeeldenlichte beschadiging: een kleine scheur in de bekleding van een massagetafel (maximaal 3 cm), olievlekken op de massagetafel, een klein kras in de binnenbak van de hotstone heater, een kleine beschadiging aan het onderstel van een massagetafel / massagestoel / kruk.
  3. Voorbeelden zware beschadiging: een grote scheur in de bekleding van een massagetafel (minimaal 3cm), afgebroken frame van kruk.

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij De Massage Specialist kunt u echter 30 dagen uw producten retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@demassaspecialist.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat als ik ontevreden ben over een product?

We willen natuurlijk dat je tevreden bent met alles wat je bij De Massage Specialist koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagespecialist.eu Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Let op: in verband met hygiëne is het niet mogelijk om massageolie na openen te retourneren.

Bestelling annuleren?
Wilt je jouw bestelling annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Zolang jouw artikel nog niet verzonden of vooraf besteld is, kun je de bestelling annuleren. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagespecialist.eu. Als het artikel al is verzonden voordat het annuleringsverzoek binnenkomt, kun je uiteraard gebruik maken van het herroepingsrecht.