Verzending.

Over het algemeen zal uw bestelling binnen 1 a 2 dagen worden verstuurd. Er zijn echter omstandigheden waar dat niet mogelijk is voor ons. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat we ook de prijzen zo laag mogelijk kunnen houden zijn er soms omstandigheden dat uw zending later wordt verstuurd. Onze opslag is maar klein dus soms is het niet direct in voorraad zodat we het zelf eerst moeten bestellen. Wij houden u wel altijd op de hoogte van de status van uw bestelling en leveren het zo snel mogelijk.

Verzendkosten
Het laten bezorgen van bestellingen geeft een grote milieubelasting. Daarom willen wij ervoor zorgen door middel van duidelijke product omschrijvingen, inclusief foto’s en filmpjes, dat je het product bestelt die je echt wilt hebben. Hierdoor hebben we minder retouren dan een gemiddelde webwinkel. Dit doen we met name om het milieu te sparen en de klanten tevreden te houden. Het versturen van bestellingen geeft een grote belasting op het milieu. Kleine bestellingen kosten net zoveel inpakmateriaal en zijn net zo milieubelastend als grotere bestellingen. Vanuit het oogpunt van deze milieubelasting, wil De Massage Specialist het doen van kleine bestellingen ontmoedigen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de verzendkosten onder de € 50,00 geheel door te berekenen aan de klant.


Afhalen

Kom je liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Neem dan even contact met ons op om een afhaal afspraak te maken. Dat kan via de mail op info@demassagespecialist.eu of via de telefoon op nummer 0619088825.

Levertijden Nederland, België en andere landen

Na verzending van de pakketten zijn wij volledig afhankelijk van de vervoerder, wij verzenden via postnl. Wat wij wel doen is uw zending blijven volgen zodat wij ook op de hoogte blijven van de status van uw zending, eventueel wordt u ook nog door ons gemaild dat uw zending op een afhaalpunt staat.

Helaas kunnen wij niet rechtsreeks verzenden naar een postnl afhaal punt

Woon je niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt de bestelling verzonden via PostNL. Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering. Deze landen hebben afwijkende levertijden variërend tussen 2 en 8 werkdagen.